Ihania suomalaisia omenoita on taas saatavilla niin omppupiirakkaahan niistä täytyy tehdä.
pohjan ohje on Pipareita pitsikakkuun kirjasta:
250g margariinia
8dl jauhoja
3,5dl sokeria
2,5tl leivinjauhetta
3 kananmunaa
1,5dl maitoa
Nypi pehmeä margariini ja kuivat aineet sekaisin. Lisää munat ja maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Omenapiirakkaan tuli purkki omena-kaneli rahkaa, laitoin myös puoli purkkia tavallista rahkaa sekä yhden munan
Tästä taikinasta tulee kaksi piirakkaa pyöreään piirakka vuokaan. joten tein toisen mustikkapiiraksi
tein sen tuollaiseen kukkavuokaan kun ei muuta ollut ihan nätti tuli =)
Tähän piirakkaan tuli purkki rahkaa johon sekoitin vaniljakreemijauhetta, vähän vaniljasokeria ja sokeria. Ja tietenkin paljon mustikoita.
Kommentit